Lyst og klassisk bad hos Anna Edwin

Hvem bor i leiligheten?

I leiligheten bor jeg, kjæresten min og noen ganger hunden min Melis


Hvem skal bruke badet?

Det blir vi som bor her, men også alle som kommer innom – om det er middagsgjester eller annet besøk!


Hvor lenge har dere tenkt på å pusse opp badet?

Jeg har hatt lyst å pusse opp badet helt siden jeg kjøpte leiligheten for 3 år siden. Det har vært det eneste rommet i leiligheten som har «vært igjen» å gjøre noe med, så da jeg endelig bestemte meg for å gjøre det var det en helt nydelig følelse, har gledet meg sååå lenge ..


Hvorfor ble det oppussing akkurat nå?

Det ble oppussing nå fordi jeg hadde fått spart opp nok til å gjennomføre det, samt at tidspunktet passet godt. Før sommeren, før eksamensperiode – en tid på året hvor det ellers ikke skjer så mye (i mitt liv).
Hadde dere bestemt dere for noe på forhånd, for eksempel badekar eller regndusj?- Jeg hadde èn ting bestemt, og det var at jeg ville ha det lysere!


Hvilken stil har dere valgt og hvorfor?

Jeg gikk for en ganske moderne stil med hvite «marmor»-fliser og svarte detaljer. Har fått kjempemange komplimenter for den kombinasjonen siden badet ble ferdig. Er veldig fornøyd med flisene da de er veldig min stil, men også veldig glad for at jeg valgte sorte detaljer, da det «røffer» det opp litt. 

Hvor fant dere inspirasjon?

Jeg fant inspirasjon på Badedesign og Vikingbad sine nettsider, samt på ulike interiørkontoer på Instagram. 
Hva er dere mest fornøyd med?- Oiii, vanskelig!! Jeg tror det jeg er mest fornøyd med er hvor smooth alt gikk, jeg hadde sett for meg at det skulle være en veldig «styrete» prosess. Men helt fysisk så er jeg nok mest fornøyd med hvor mye lysere det ble, og hvor mye større badet derfor virker. 


Hvor kjøper dere baderomsstæsj?

Alt er fra Vikingbad! Håndduker og smått er fra HM Home og Missoni. 
Hva er det fineste badet dere har vært på?- Enkelt – Britannia Hotel! Haha. Så utrolig nydelig de badene er. 


Hvordan fikk dere vite om BadeDesign?

Jeg kjenner Petter i BadeDesign, men i ettertid har jeg også fått høre om bedriften gjennom venner og familie av venner og bekjente som hadde brukt de og var veldig fornøyde. 


Hvordan har prosessen vært?

SÅ enkel for min del. Den beste opplevelsen jeg har hatt med oppussing til nå, da jeg tidligere har opplevd at alt fra befaringer til arbeid alltid føles som alt er så vanskelig. Med BadeDesign derimot fikk jeg løsningsorienterte folk som så muligheter i stedet for begrensninger, og for en gangs skyld satt jeg igjen med en skikkelig god følelse etter befaring, og ikke minst etter gjennomført arbeid. Og ikke minst følelsen av å være oppdatert underveis! På kvelden samme dag BadeDesign hadde vært på befaring fikk jeg tilsendt 3D-tegningene av badet mitt slik det potensielt skulle bli (og ble!), og følte jeg var veldig godt involvert hele veien.

 
Hvor lang tid har det vært oppussing?

Det var påskeferie i oppussingsperioden, så det forlenget vel prosessen med en uke. Så alt i alt tok det vel litt over 3 uker?


Blir det som avtalt?

Ja!


Hva synes dere om BadeDesign, og vil dere anbefale BadeDesign til andre?

Jeg er utrolig fornøyd med BadeDesign, og kommer til å anbefale de til alle venner og bekjente som vurderer pusse opp bad. Hele prosessen med BadeDesign gikk over all forventning, fra befaring til ferdig resultat. Hyggelige og flinke folk, nøye og godt arbeid, og ikke minst bonusen med en så realistisk 3D-tegning! 10/10.

Les mer på Anna sin blogg her.