Delikat bad med en vri hos Hege

Hege bor på Tiller i Trondheim, i en leilighet hun det siste halvåret har pusset opp og gjort til sin egen. Badet har fått en skikkelig ansiktsløftning og framstår stilsikkert – og litt retro.

Hvem bruker badet?

Hege, 45 år
2 barn på 15 og 11 år

– Jeg ville at badet skulle være delikat. Det skulle være mitt og være et rom jeg ville være i, et godt rom å starte dagen i, forteller Hege.

Badet til Hege er litt retro men samtidig veldig klassisk. Det er delikate farger som går overens og en fin belysning. I nisjen er det brukt mosaikk med et stilig mønster som gir det lille ekstra.

Grønnfargen som er brukt er litt retro, og flisene i nisjen over badekaret har også et retro mønster. Dette er med på å gi badet et tøft uttrykk.

Inspirasjonen har hun hentet mest i seg selv, litt i blader og på Instagram.

– Stilen føler jeg reflekterer personligheten min. Jeg visste jeg ville ha badekar, gull og hvite fliser. Ellers har jeg fått god hjelp av BadeDesign. Gulvet er jeg veldig positivt overrasket over, det hadde jeg ikke sett for meg på forhånd! Dotrøkkerten og nisjen over badekaret er jeg også veldig fornøyd med, sier Hege.

Gulvet er i granitt og har glitter i seg. Granitt er det hardeste materialet innenfor naturstein, og funker godt som flis.

Heges favorittbad

Vi må jo spørre; Hva er det fineste badet du vet av? – Dette er helt klart det fineste badet jeg har vært på, kommer det kontant, og Hege fortsetter: Det er i tillegg et vaskerom, og jeg er råfornøyd med at vaskemaskin, varmtvannsanken og rørsystemet er inni et skap. Når du kommer inn her, ser du kun et flott bad.

Hjelp til å finne løsninger

Hege var på Facebook, eller Instagram, og så hun kunne få en gratis befaring av badet som sårt trengte oppussing. Hun tok kontakt, og fikk Petter fra BadeDesign på besøk neste morgen.

Petter har vært med Hege på flis- og malebutikker, og lagde en moodboard for badet.

– Jeg har hatt god magefølelse fra starten, og prosessen har vært veldig god hele veien. Vi har snakket godt sammen, og vært ute og sett på badeelementer – sammen. Hele veien synes jeg at BadeDesign har hjulpet til med å finne løsninger som passer for meg, slår Hege fast.

Fra 3D til virkelighet

Vi tegnet badet til Hege i 3D før vi startet.3D Visualisering3D Visualisering

– Det var lurt å få se badet ferdig tegnet. Da fikk jeg et visst inntrykk av hvordan det ville bli. Alt ble som avtalt, og jeg er veldig fornøyd med badet og Badedesign, sier Hege med et godt smil.

Hege får ikke ha badet helt for seg selv. Noen venner har også tinget litt badetid.

Se resten av bildene fra badet til Hege i vår fane inspirasjon/refferanseprosjekter på hjemmesiden.

Pusse opp badet?

Vi kommer gjerne og gir deg gode råd.

Kontakt oss for gratis befaring